Ultimate Woocommerce Gift Cards

Q1 :- Is there any options that user can chose if they want to send the gift card to the recipient by email or by postal ? If no, could you please give me.
Ans :- Yes in Delivery method tab Merchant can select the "Allow customer to choose" After enabling this setting customer can choose delivery ...
Fri, 4 Jan, 2019 at 12:12 PM
Q2 :- Is there anyway to turn off the “Upload Image” ?
Ans :-  Go to the Woocommerce -> Gift ware -> Other Setting Here you will find “Enable Browse Image for Gift Card” checkbox, Please uncheck this ...
Fri, 4 Jan, 2019 at 12:15 PM
Q3 :- How can I manual make coupon code as giftcard?
Ans :- You can Import your own coupon codes along with all required fields for that which you may check from provided CSV file format, and after that whenev...
Fri, 4 Jan, 2019 at 12:19 PM
Q4 :- Possibility to change amount of shipping costs via coupon?
Ans:-  In gift card, with the help of coupon you can reduce the amount of shipping. For example you buy a product and the shipping cost is 92 and you have a...
Fri, 4 Jan, 2019 at 12:21 PM
Q5 :- When i try to buy a gift card it does not sent one to the mail that i wrote and no coupon is generated?
Ans :- When you buy gift card then E-mail will send to the recipient on selected date which you have selected at the time of purchasing Gift Card. Make sure...
Fri, 4 Jan, 2019 at 12:22 PM
Q6 :- I need to assign a Tax class for particular giftcard product can I do so with your extension?
Ans :-  Yes, for this please enable the setting "Enable tax calculation for Giftcard" and create a gift product, as soon as you have to change ...
Fri, 4 Jan, 2019 at 12:25 PM
Q7 :- How can I manual make coupon code as giftcard?
Ans :- You can Import your own coupon codes along with all required fields for that which you may check from provided CSV file format, and after that whenev...
Fri, 4 Jan, 2019 at 1:11 PM
Q8 :- How can I turn off any barcode/qrcode from being sent?
Ans : - When you have enabled one of the settings from "Barcode/QRcode" and trying to turn it off, please go to the "QRcode/Barcode" set...
Fri, 4 Jan, 2019 at 1:13 PM
Q I want to sell gift card via shipping or Email or Downloadable method. How can i do that?
We have provided three gift card delivery method under WooCommerce > Gift Manager > Delivery Methods.  1) Email to recipient 2) Downloadable 3) S...
Wed, 16 Jan, 2019 at 8:08 PM
Q Is your plugin have a feature Admin can Import/Export Offline Gift Card Details ?
Ans :- Yes , Admin can export the offline gift card coupons details from the Export  Coupon Tab section. You can also import the Gift Card coupon details  i...
Wed, 16 Jan, 2019 at 8:12 PM