Woocommerce Mautic integration

Q1 Does this plugin support connection with Mautic.net (Cloud Account)?
Ans :-    Yes, the plugin can be connected with Mautic.net account.
Wed, 2 Jan, 2019 at 8:18 PM
Q1 :- Do I have to install Mautic separately, before installing your WordPress Mautic WooCommerce Marketing Automation?
Ans :-  Yes, you need to install the mautic separately. This extension only provide a connection to sync data between your wocommerce store and mautic marke...
Wed, 2 Jan, 2019 at 8:20 PM
Q3. Which custom fields does the plugin creates?
Ans :- The plugin creates more than 60+ custom fields,  you can see the whole list of custom fields that the plugin creates here (http://docs.makewebbetter....
Wed, 2 Jan, 2019 at 8:21 PM
Q4. Does this plugin creates Segments?
Ans :-  Yes, the plugin creates segments in your Mautic account. You can check the list of custom fields that plugin creates here (http://docs.makewebbetter...
Wed, 2 Jan, 2019 at 8:22 PM
Q5. What is the Field to Field sync feature?
Ans :-  The Field to Field Sync feature provides mapping between the existing Mautic contact properties and WordPress user’s fields.
Wed, 2 Jan, 2019 at 8:23 PM
Q6. Can I sync my store’s old orders to Mautic?
Ans :-  Yes, the One Click sync feature of the plugin can be used to sync your old order details to Mautic.
Wed, 2 Jan, 2019 at 8:24 PM
Q7. Can I sync my store’s old customers to Mautic?
Ans :-  Yes, the One Click sync feature of the plugin can be used to sync your old customer details to Mautic.
Wed, 2 Jan, 2019 at 8:25 PM
Q8. Upon initial setup all fields display throw 404 error.
Ans :-  This error is due to mautic configuration. To resolve this issue you need to setup proper folder permission to your mautic directory. For more detai...
Wed, 2 Jan, 2019 at 8:26 PM